Levante nappasi 2-0-voiton Osasunasta lauantaisessa La Liga -kamppailussa. Papakouli Diop vei kotijoukueen johtoon jo neljännellä peliminuutilla. Rubén García iski loppulukemat muutamaan minuuttia ennen taukoa.

Levanten onneksi joukkue oli kahden maalin johtoasemassa ennen Víctor Casadesúsin ulosajoa. Viimeiset puoli tuntia ylivoimalla pelannut Osasuna painoi päälle, muttei saanut murrettua Levanten puolustusta.

Voiton myötä Levante on saalistanut pisteitä viidessä peräkkäisessä ottelussaan. Joukkue nousi sarjataulukossa seitsemänneksi, mutta kuudes sija ja sitä myötä europelipaikka on silti kaukana. Kuudentena oleva Real Sociedad on seitsemän pisteen päässä, ja lisäksi Sociedadilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Lauantain aiemmassa ottelussa Málaga tasasi pisteet Real Valladolidin kanssa lukemin 1-1. Roque Santa Cruz vei Málagan johtoon, ja Daniel Larsson iski Real Valladolidin tasoituksen.

Málaga ja Valladolid jatkavat taisteluaan putoamista vastaan. Málaga on tällä hetkellä kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella. Valladolid puolestaan on viimeisen putoajan paikalla.

La Liga lauantaina

Málaga – Real Valladolid 1-1 (1-1)
1-0 Roque Santa Cruz (13.)
1-1 Daniel Larsson (30.)

Levante – Osasuna 2-0 (2-0)
1-0 Papakouli Diop (4.)
2-0 Rubén García (42.)

Getafe – Espanyol klo 21

Elche – Celta Vigo klo 23