Schalken päävalmentaja Jens Keller manaili joukkueensa tekemiä helppoja virheitä Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Real Madridia vastaan. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Karim Benzema osuivat kaikki kahdesti, kun Real murjoi Schalken lukemin 6-1.

– Me teimme liikaa helppoja virheitä. Aloitimme hyvin, pelasimme rohkeasti – sitten päästimme maalin. Se tuli virheestä, mutta meillä oli välittömästi mahdollisuus tasoitukseen. Sellaisia mahdollisuuksia ei tule usein Realin tasoista joukkuetta vastaan.

Suurimmat suosionosoitukset Keller antoi Schalken kannattajille, jotka jaksoivat tukea joukkuettaan loppuun asti.

– Ehkä pelistä olisi tullut erilainen, jos olisimme tehneet maalin. Kannattajat olivat takanamme. He olivat todellisessa Mestarien liiga -moodissa, ja he tukivat meitä loppuvihellykseen saakka.

– Avausmaalin jälkeen tiesimme, että Real käyttäisi tilan, jonka antaisimme heille. He yksinkertaisesti rankaisivat meitä lähes jokaisesta virheestä. Olemme nuori joukkue, jonka on vielä opittava paljon tällä tasolla. Tulevaisuudessa meidän on oltava paljon päättäväisempiä tietyissä tilanteissa.

Turpasaunan lisäksi Schalke menetti sairastuvalle peräti kolme pelaajaa. Kelleriä ei tilanne naurattanut.

– (Sead) Kolasinac on sairaalassa, hänen leukansa saattaa olla murtunut. Kevin-Prince Boateng on loukkaantunut, Roman Neustädterillä on polvivaivoja. Se oli p**ka matsi, ja lisäksi meillä on nyt lisää loukkaantumisia.