Schalke ja Real Madrid iskevät yhteen Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa tiistaina. Schalken nuori hyökkäyspään pelaaja Julian Draxler ei peitellyt ihailuaan Cristiano Ronaldon suuntaan.

– Hän on tällä hetkellä maailman paras jalkapalloilija. Miksi en rakastaisi häntä? Jopa maailmanluokan pelaajia pursuavassa Real Madridissa hän erottuu joukosta, Draxler sanoi Der Westen –lehdelle.

– Pidän hänen kunnianhimostaan, hänen tahdostaan. Vuonna 2008 Cristiano voitti ensimmäisen Ballon d’Orinsa. Hän ei luovuttanut ennen kuin hän sai sen käsiinsä toistamiseen.

Otteluparissa Real Madrid on suuri ennakkosuosikki. Schalke on toisaalta hyvässä vireessä. Vuoden 2014 aikana joukkue ei ole vielä hävinnyt otteluakaan.

– Kukaan ei odota meidän murskaavan Madridia, mutta meiltä voi odottaa taistelua, joka antaa meille mahdollisuuden toiseen osaotteluun, Draxler mietti.

– (Borussia) Dortmund näytti tietä viime vuonna, ja me näytimme kolme vuotta sitten Interiä vastaan, että se on mahdollista.

Ensimmäinen osaottelu pelataan Saksassa keskiviikkona klo 21.45 Suomen aikaa.