Baskimaa ei ollut vieraanvarainen paikka menneenä viikonloppuna. Ensin Real Sociedad upotti Barcelonan maalein 3-1, ja sunnuntaina Osasuna murjoi Atlético Madridia lukemin 3-0.

Osasuna ei antanut Atléticolle mitään mahdollisuuksia. Kuudennella minuutilla Emiliano Armenteros keskitti tyhjään tilaan juosseelle Álvaro Cejudolle, joka vei lähietäisyydeltä kotijoukkueen johtoon. 21. minuutilla Armenteros laukoi komeasti etuylänurkkaan. Kolme minuuttia ennen taukoa Roberto Torres puski Damiàn keskityksestä loppulukemat 3-0:aan.

Toisella puoliskolla vierasjoukkue piristyi muttei saanut maalia aikaiseksi. Atléticon ja Barcelonan tappioiden myötä La Ligan kärkipaikalla on nyt yksin Real Madrid, joka repäisi kolmen pisteen eron kahteen muuhun kärkijoukkueeseen.