Eurooppa-liigan pudotuspelit polkaistiin käyntiin torstaina. Espanjasta oli mukana kolme joukkuetta: Real Betis, Valencia ja Sevilla.

Suomalaisittain mielenkiintoisin kamppailu käytiin Real Betisin ja Rubin Kazanin välillä. Kotijoukkueen AC Milanista lainalla oleva puolustaja Dídac Vilà vei kolmannen minuutin tahtomaalillaan Betisin johtoon. Betisin tilanne parani entisestään, kun vierasjoukkueen Aleksandr Prudnikov ajettiin ulos vajaan puolen tunnin pelin kohdalla. Rubin kuitenkin taisteli, ja Suomen maajoukkueen Roman Eremenko iski 1-1-loppulukemat rangaistuspilkulta vartti ennen täyttä aikaa.

Valencia voitti omassa ottelussaan Kiovan Dynamon maalein 2-0. Ukrainan levottomuuksien takana ottelu pelattiin Kyproksella, joten Dynamo ei saanut kotiyleisön tukea taakseen. Ottelu pysyi pitkään maalittomana, kunnes Valencian lainapelaaja Eduardo Vargas onnistui. Sofiane Feghouli iski lisäajalla toisen vierasmaalin, joka saattoi ratkaista oteluparin kohtalon.

Kenties yllättävin tulos nähtiin slovenialaisen Mariborin ja Sevillan välisessä ottelussa. Sloveniassa pelattu ottelu päättyi 2-2-tasapeliin. Marcos Tavares vei ensimmäisellä puoliskolla kotijoukkueen johtoon. Tauon jälkeen Kevin Gameiro tasoitti, ja 72. minuutilla Federico Fazio käänsi vaakakupin Sevillan eduksi. Maribor iski kuitenkin vielä yhden, kiitos Dare Vrsicin osuman. Sevilla oli hyvin lähellä voittoa ottelun loppuhetkillä, mutta Piotr Trochowskin yritys kilpistyi tolppaan.

Eurooppa-liigaa torstaina

Kiovan Dynamo – Valencia 0-2 (0-0)
0-1 Eduardo Vargas (79.)
0-2 Sofiane Feghouli (90+1.)

Maribor – Sevilla 2-2 (1-0)
1-0 Marcos Tavares (33.)
1-1 Kevin Gameiro (47.)
1-2 Federico Fazio (72.)
2-2 Dare Vrsic (81.)

Real Betis – Rubin Kazan 1-1 (1-0)
1-0 Dídac Vilà (3.)
1-1 Roman Eremenko rp. (74.)