Se tiedetään, että Barcelona on jo parin vuoden ajan etsinyt uutta topparia. Hiljattain Sevillasta Boca Juniorsiin lainalle siirtynyt Diego Perotti uskoo, että Sevillan Federico Fazio voisi olla ratkaisu ongelmaan.

– Faziosta tulee Euroopan paras. Pituutensa ja taitojensa ansiosta hänestä tulee paras. Hänellä on kaikki, mitä hän tarvitsee yltääkseen Barcelonan avauskokoonpanoon, Perotti sanoi Football Espana –sivuston mukaan.

– Tuen häntä, jos hän tekee sen päätöksen (Barcelonaan siirtymisestä).

26-vuotias Fazio on loukkaantumisten takia pelannut tällä kaudella vain 20 ottelussa, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon. Suhteellisen vähäisestä ottelumäärästä huolimatta Fazio on ollut Sevillan parhaita pelaajia. 195-senttisen argentiinalaisen vahvuuksiin kuuluvat pääpeli ja oikea-aikaiset katkot.