Real Madrid isännöi Villarrealia viikonlopun kierroksella. Real joutuu tulemaan toimeen ilmaan pelikiellossa olevaa Cristiano Ronaldoa.

Loukkaantumiset

Real Madrid

Sami Khedira
Fábio Coentrão

Villarreal

Aleksandar Pantic
Ikechukwu Uche
Óliver Torres
Farinós (mahdollisesti pelikunnossa)
Cani (mahdollisesti pelikunnossa)
Pablo Iñíguez (mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Real Madrid

Real Madrid – Atlético Madrid 3-0 (Copa del Rey)
Athletic Bilbao – Real Madrid 1-1 (La Liga)
Real Madrid – Espanyol 1-0 (Copa del Rey)

Villarreal

Villarreal – Osasuna 3-1 (La Liga)
Real Valladolid – Villarreal 1-0 (La Liga)
Villarreal – Almería 2-0 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Villarreal – Real Madrid 2-2 (La Liga, 14.9.2013)

Arvio

Lähtöasetelma illan otteluun on mielenkiintoinen. Molempien joukkueiden paras maalintekijä on sivussa. Cristiano Ronaldo kärsii viikko sitten saamaansa pelikieltoa, kun taas Villarrealin Ikechukwu Uche on loukkaantunut. Jää nähtäväksi, miten joukkueet pystyvät paikkaamaan maalipyssyjensä jättämät aukot.

Toinen mielenkiintoinen asetelma liittyy sarjataulukkoon. Real Madrid on kolmen pisteen päässä sarjakärki Atléticosta. Villarreal on puolestaan viidentenä. Keltainen sukellusvene ei taistele enää mestaruudesta, mutta neljäs sija ja sen tuoma paikka Mestarien liigan karsinnoissa kiinnostanee. Tällä hetkellä nelospaikan Athletic Bilbao on kolmen pisteen päässä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Villarreal pakotti Realin 2-2-tasapeliin. Pikkuhiljaa Carlo Ancelotti on kehittänyt joukkueensa pelaamista sekä hyökkäys- mutta etenkin puolustussuuntaan. Pystyykö Giovani dos Santosin johtama Villarreal murtamaan kotijoukkueen muuria?