Real Madrid otti arvokkaan 4-2-voiton Villarrealista. Realin uusiksi mennyt hyökkäystrio Jesé-Benzema-Bale toimi erinomaisesti. Karim Benzemalle merkittiin kaksi maalia, Gareth Balelle ja Jesélle tehot 1+1 kummallekin.

Bale aloitti pirteästi. Seitsemännellä peliminuutilla walesilainen riisti pallon José Antonio Doradolta ja chippasi pallon yli vastaan tulleen maalivahti Sergio Asenjon.

Villarrealilla oli pari minuuttia myöhemmin hyvä tilaisuus tasoittaa ottelu 1-1:een. Giovani dos Santos pelasi paikan Jonathan Pereiralle, jonka laukaus karkasi yli maalin.

25. minuutilla kotijoukkue karkasi kahden maalin johtoon. Bale eteni pitkin oikeaa laitaa, keskitti etutolpalle, ja Benzema iski ensimmäisellä kosketuksella pallon maaliin.

Pari minuuttia myöhemmin Bale oli lisätä johtoa entisestään, mutta laukaus suuntautui päin Asenjoa.

Ensimmäisen puoliskon loppuhetkillä Villarreal nousi mukaan otteluun. Javier Aquino syötti Mario Gasparille, jonka juoksusta lähtenyt laukaus sujahti komeasti aivan takayläkulmaan,

Real pääsi tauolle johtoasemassa, mutta puolustusrintamalta kantautui huonoja uutisia. Avauksessa pelannut vasen pakki Marcelo jouduttiin vaihtamaan 18. minuutilla Fábio Coentrãoon, joka puolestaan vaihdettiin puoliajalla Álvaro Arbeloaan.

Nopeatempoinen ottelu jatkui samalla kaavalla myös toisella puoliajalla. 54. minuutilla Bale pelasi pystyyn Daniel Carvajalille, jonka laukaus viuhui takatolpasta ohi.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Real onnistui. Ángel di María petasi paikan, ja Jesé tuikkasi ulkosyrjällä lukemat 3-1:een. Maali oli Cristiano Ronaldon tilalla pelanneelle nuorukaiselle jo kauden seitsemäs, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

Villarreal ei vieläkään luovuttanut. Viitisen minuuttia edellisen osuman jälkeen dos Santos kierrätti komean vapaapotkun muurin yli maaliin.

Vartti ennen täyttä aikaa syntynyt Realin neljäs osuma sammutti Villarrealin takaa-ajovimman. Benzema tälläsi hiukan boksin ulkopuolelta tolpan juureen. Syöttäjäksi merkittiin Jesé.

Voiton myötä Real nousi tasapisteisiin Atlético Madridin kanssa. Atletilla on tosin kierroksen ottelu pelaamatta. Villarreal jatkaa viidennellä sijalla.

Aiemmin lauantaina Valencia ryöpytti Real Betisiä maalein 5-0. Uusi hankinta Eduardo Vargas iski avausmaalinsa espanjalaisseurassa. Putoamista vastaan taisteleva Rayo Vallecano puolestaan otti elintärkeän 4-1-voiton Málagasta, jonka lainahankinta Oleksandr Iakovenko osui heti debyytissään.