Villarreal kaatoi maanantain ainoassa liigaottelussa Osasunan maalein 3-1. Kolmen pisteen varjopuolena Villarreal menetti sairastuvalle parhaan maalintekijänsä Ikechukwu Uchen. Nigerialainen jouduttiin vaihtamaan Jérémy Perbetiin 43. minuutilla. Tällä kaudella 12 liigamaalia paukuttaneen Uchen sairausloman pituudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Uchen tilalle vaihdettu Perbet käytti tilaisuutensa iskemällä toisella puoliskolla kaksi maalia. Välissä kotijoukkueen Manuel Trigueros onnistui maalinteossa. Oriol Rieran kavennus 3-1:een kolme minuuttia ennen täyttä aikaa jäi kosmeettiseksi.

Voiton myötä Villarreal kavensi eron Athletic Bilbaoon kolmeen pisteeseen. Joukkueet taistelevat tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

La Liga maanantaina

Villarreal – Osasuna 3-1 (0-0)
1-0 Jérémy Perbet (46.)
2-0 Manuel Trigueros (55.)
3-0 Jérémy Perbet (75.)
3-1 Oriol Riera (87.)