Atlético Madrid nousi sarjataulukon kärkipaikalle voitettuaan sunnuntain ottelussa Real Sociedadin maalein 4-0. Jokainen osuma merkittiin eri pelaajalle. Viimeisen maalin viimeisteli Atléticon suuri sankari Diego Ribas, joka palasi seuraan tammikuun siirtoikkunan viime hetkillä.

Atlético avasi maalihanat 37. minuutilla. Vasempana pakkina Filipe Luísin tilalla pelannut Emiliano Insúa jakoi laitaan Diego Costalle, joka jatkoi maalille. David Villa viimeisteli suoraan syötöstä lukemat 1-0:aan.

Vain muutamaa minuuttia maalinsa jälkeen Villa loukkaantui, ja hänet jouduttiin vaihtamaan Raúl Garcíaan.

Toisella puoliajalla kotiyleisö sai muutaman kerran aihetta juhlaan. Tunnin pelin kohdalla José Sosan tilalle vaihdettiin Wolfsburgista Atléticoon hankittu pelintekijä Diego Ribas.

72. minuutilla García vapautti pystysyötöllään Costan, joka viimeisteli läpiajon päätteeksi vakuuttavasti 2-0:aan.

Kaksi minuuttia edellisestä ja Miranda puski Atléticon kolmen maalin johtoon. Osuma syntyi Koken antamasta kulmapotkusta.

Ja sitten se viimeinen. Kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Diego sai pallon muutamaan metriin vierasjoukkueen maalista ja latasi pallon ohi Sociedad-vahti Claudio Bravon.