Benzema vapautettiin syytteistä prostituutio-oikeudenkäynnissä

© Kuva: Getty Images

Real Madridin Karim Benzema on vapautettu syytteistä niin kutsutussa prostituutio-oikeudenkäynnissä. Benzemaa ja Franck Ribérytä syytettiin seksuaalisesta kanssakäymisestä alaikäisen prostituoidun Zahia Deharin kanssa.

21-vuotias Dehar oli tapahtuman aikaan alaikäinen, mutta pariisilaisen tuomiostuimen mielestä ei löytynyt tarpeeksi todistusaineistoa, jonka mukaan Benzema ja Ribéry olisivat tienneet Deharin alaikäisyydestä.

Benzema kiisti syytteen, jonka mukaan hän olisi vuonna 2008 harrastanut seksiä Deharin kanssa. Ribéry myönsi seksin, mutta väitti ettei maksanut Deharille eikä tiennyt tämän olevan prostituoitu tai alaikäinen.

Ranskassa prostituutio on laillista, mutta prostituoidun on oltava vähintään 18-vuotias.