Barcelona möyhensi Levanten Copa del Reyn puolivälierissä. Myöhään keskiviikkoiltana pelattu toinen osaottelu päättyi kotijoukkueen 5-1-voittoon. Yhteismaalit merkittiin Barcelonan hyväksi peräti 9-2.

Toinen osaottelu näytti hetken aikaa siltä, että Levante voisi tehdä siitä kunnon pelin. Vieraat siirtyivät johtoon yhdeksännellä minuutilla, kun Loukas Vyntran pusku painui Sergi Roberton kautta maaliin. Tässäkin vaiheessa Levante olisi tarvinnut vielä kolme maalia lisää.

Barcelona nousi puolustajiensa avulla johtoon. 28. minuutilla Adrianon kaukolaukaus upposi tolpan juuresta ohi Javi Jiménezin. Juuri ennen taukoa Carles Puyol puski Cristian Tellon antaman kulmapotkun verkkoon.

Toisella puoliskolla Barcelona meni menojaan. Viitisen minuuttia tauon jälkeen Barcelona lähti vastahyökkäykseen, Tello pelasi pystyyn Martín Montoyalle, joka jatkoi maalivahdin käsien kautta takatolpalle. Alexis Sánchezilla oli helppo työ putata pallo tyhjään maaliin.

Pari minuuttia edellisen jälkeen Adrianon kaukolaukaus muutti suuntaa Levante-puolustuksesta. Pallo osui jo heittäytynyttä Jiméneziä päin ja kimposi ylärimaan. Jälleen Sánchez oli mies paikallaan. Chileläinen kävi kuittaamassa irtopallon sisään.

Cesc Fàbregas viimeisteli vasemman jalan laukauksella loppulukemat 5-1:een, kun peliä oli pelattu 67 minuuttia. Heti maalinsa jälkeen Fàbregas vaihdettiin Ibrahim Afellayhin.

Copa del Reyn välierissä Barcelona kohtaa voittajan otteluparista Real Sociedad/Racing Santander.