Levante otti arvokkaan 3-2-vierasvoiton Sevillan kustannuksella lauantai-illan myöhäisottelussa. Voiton myötä Levante piti europelihaaveensa yllä. Sarjataulukossa kuudentena oleva Real Sociedad on nyt kuuden ja seitsemäntena oleva Sevilla neljän pisteen päässä.

Joku voisi pitää Levanten voitoa epäoikeutettuna. Sevilla hallitsi palloa lukemin 73-27 ja voitti maalipaikat luvuin 28-7. Siitä huolimatta kotijoukkue onnistui vain kahdesti Levanten kolmea vastaan.

Coke vei Sevillan johtoon 25. minuutilla. Rangaistusalueen ulkopuolelta lähtenyt komea nosto leijaili yli maalivahdin ja upposi tolpan kautta maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin David Barral tasoitti pelin rangaistuspotkusta.

Vajaan tunnin kohdalla Sevillalle vihellettiin rankkari, mutta joukkueen ykköstähti Ivan Rakitic epäonnistui. Kroatialainen paikkasi virheensä kymmenen minuuttia myöhemmin, jolloin hän iski Sevillan uudestaan johtoon.

Levante keräsi nopeasti rivit kasaan ja tasoitti kolme minuuttia edellisen maalin jälkeen. Maalintekijäksi merkittiin toppari Loukas Vyntra. Vierasjoukkue siirtyi ensimmäistä kertaa kuskin paikalle vartti ennen täyttä aikaa Simãon osumalla, joka jäi samalla ottelun voittomaaliksi.

Lisäajalla molemmilta joukkueilta ajettiin vielä yksi pelaaja aikaiseen suihkuun. Sevillan Jairo Samperiolle ja Levanten Nikolaos Karabelasille näytettiin punaista korttia.

La Liga lauantaina

Real Madrid – Granada 2-0 (0-0)
1-0 Cristiano Ronaldo (56.)
2-0 Karim Benzema (74.)

Real Valladolid – Villarreal 1-0 (1-0)
1-0 Jesús Rueda (40.)

Valencia – Espanyol 2-2 (2-2)
0-1 Jhon Córdoba (3.)
1-1 Paco Alcácer (7.)
2-1 Jonas (32.)
2-2 Sergio García rp. (45.)

Sevilla – Levante 2-3 (1-1)
1-0 Coke (25.)
1-1 David Barral rp. (30.)
2-1 Ivan Rakitic (68.)
2-2 Loukas Vyntra (71.)
2-3 Simão (75.)