Alkusyksystä Atlético Madridiin siirtynyt Toby Alderweireld ei ole täysin tyytyväinen tilanteeseensa ja myöntää kaipaavansa entiseen seuraansa Ajaxiin. Belgian maajoukkuetopparin vastuu Atléticossa on jäänyt odotettua vähemmälle.

Alderweireld on alkukauden aikana pelannut kaikkineenkin vain kymmenessä ottelussa, eikä peittele turhautuneisuuttaan.

– Kaipaan Ajaxiin, heidän pelityyliään ja entisiä joukkuekavereitani, Alderweireld sanoi Hollannin TV:n haastattelussa.

– En voi olla sataprosenttisen tyytyväinen Atletissa, sillä en pelaa. Joukkueella menee hyvin ja jatkan taistelua pelipaikasta, mutta en näe pelaamattomuuttani omana syynäni.

Belgialaisella on ajatuksissaan sikäli perääkin, että hän siirtyi Atletiin kauden jo ollessa käytännössä käynnissä ja murtautuminen erinomaisesti pelaavaan joukkueeseen ei ole ollut helppoa.

AS:n tietojen mukaan Atlético ei ole täysin tyrmännyt ajatusta Alderweireldin paluusta Amsterdamiin, mutta vain siinä tapauksessa että joukkue saa hankittua korvaavan pelaajan. Belgialaisen itsensä osalta nyt ratkaisuvaihtoehtoja on vain kaksi – Ajax tai jääminen Atléticoon. Hän on edustanut kumpaakin seuraa jo kuluvan kauden aikana, eikä FIFA:n sääntöjen mukaan voi saman kauden aikana edustaa kolmatta seuraa.