Osasunan keskikenttämies Raoul Loé on herättänyt otteillaan useammankin Englannin Valioliigan seuran kiinnostuksen. 24-vuotias kamerunilainen on noussut Osasunassa tärkeään rooliin keskikentän pohjalla. Keskiviikon Copa del Reyn ottelussa Real Madridia vastaan katsomossa on SkySportsin mukaan tukku Valioliiga-seurojen tarkkailijoita paikalla.

Pitkänhuiskeaa Loéa on verrattu monesti Patrick Vieiraan, ja hänen uskotaan sopivan erittäin hyvin Englannin kentille. Osasunalle on alkanut sadella yhteydenottoja ja seura on valtuuttanut agentti Willie McKayn edustamaan Osasunaa Englannin suuntaan.

– Olen saanut Osasunalta yksinoikeuden neuvotella Raoul Loén siirrosta Brittein saarille. Loé on ollut huippuvireessä tällä kaudella, ja useat Valioliiga-seurat ovat olleet tarkkailemassa häntä. Tiedän, että moni seura on paikalla myös keskiviikkona hänen pelatessaan Real Madridia vastaan, McKay kertoi Sky Sportsille.

– Hän sopisi täydellisesti peliin Englannissa, sillä hän on isokokoinen, vahva ja urheilullinen keskikenttäpelaaja. Uskon, että hän menestyisi Valioliigassa.

Osasunan urheilutoimenjohtaja Petar Vasiljevic vahvistaa McKayn kertoman ja uskoo hänkin, että Loén tulevaisuus on brittikentillä.

– Olemme saaneet paljon tiedusteluita Englannista Loén suhteen. En ole lainkaan yllättynyt siitä, sillä hän on todella hyvä pelaaja, Vasiljevic sanoi.

– Hänen pelityylinsä sopii luultavasti paremmin Englantiin kuin Espanjaan, sillä hän on iso ja vahva pelaaja.