Ballon d’Or -äänestyksessä äänioikeutettuja ovat maajoukkueiden kapteenit, päävalmentajat ja valikoidut median edustajat. Suomesta äänensä antoivat Niklas Moisander, Mixu Paatelainen ja urheilutoimittaja Juha Kanerva.

Ykköseksi äänestetty pelaaja sai viisi pistettä, toiseksi äänestetty kolme ja kolmanneksi äänestetty yhden pisteen.

Mikäli vain suomalaisten äänet olisi laskettu, voittaja ei suinkaan olisi ollut Real Madridin Cristiano Ronaldo. Voittoon olisi yltänyt Barcelonan Lionel Messi, joka olisi saanut 13 pistettä. Toiseksi olisi tullut Paris Saint-Germainin Zlatan Ibrahimovic yhdeksän pisteen saalillaan. Ronaldo olisi saanut suomalaisilta vain neljä pistettä, ja Bayern Münchenin Philipp Lahmkin yhden.

Suomalaisten äänet

Niklas Moisander: 1. Messi, 2. Ronaldo, 3. Ibrahimovic
Mixu Paatelainen: 1. Messi, 2. Ibrahimovic, 3. Ronaldo
Juha Kanerva: 1. Ibrahimovic, 2. Messi, 3. Lahm