Real Madrid -ikoni Iker Casillasin jatko Santiago Bernabéulla vaikuttaa jatkuvasti epätodennäköisemmältä kapteenin jouduttua pysyvän oloisesti kakkosmaalivahdin asemaan. Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti painottaa kuitenkin haluavansa ehdottomasti pitää kokeneen maalivahdin joukkueessaan.

Diego López nousi Realin ykköseksi jo viime keväänä ja on pitänyt asemansa Ancelottin alaisuudessa. Casillasille on torjuntatehtäviä tullut Mestarien liigassa ja Copa del Reyssa. Italialaisluotsi myöntää, että asetelma ei ole aivan helppo.

– En tiedä oliko päätös alun perin riski, mutta helppo se ei ollut. Minulla on kaksi maalivahtia, jotka kummatkin ovat todellisia laatumaalivahteja. Real Madridilla on maailman paras maalivahtikaksikko, Ancelotti pamautti Espanjan valtiollisen radion haastattelussa.

– Diego López aloitti liigassa, mutta Casillasin tasoista maalivahtia ei voi pitää kokonaan pelaamatta. Ikerilla on tarpeeksi kokemusta ja kykyä pelata missä tahansa joukkueessa maailmassa. Ehkä päätös ei ollut kaikkein nokkelin, mutta maalivahtien kierrättäminen ei ole helppo. Kumpikin on kuitenkin suhtautunut päätökseen hyvin.

Ancelottin mukaan Los Blancos tulee taistelemaan Casillasin pitämiseksi riveissään aivan kuten teki Xabi Alonson kohdallakin.

– Ehdottomasti, teen täsmälleen samoin. Madridilla on muutamia todella tärkeitä pelaajia, jotka edustavat tätä seuraa. Tulemme taistelemaan kynsin hampain sen edestä, että Casillas päättää uransa Real Madridissa.