Real Madrid otti tiukan otteen jatkopaikasta Copa del Reyssa kaadettuaan Osasunan torstaina maalein 2-0. Tietynlainen lisävoitto Los Blancosille tuli Gareth Balen paluun myötä. Walesilainen urakoi koko 90-minuuttisen ilman ongelmia.

Real-luotsi Carlo Ancelottin mukaan Balen peluuttaminen koko ottelun ajan oli suunniteltua.

– Kaikki tietävät että hänellä on ollut ongelmia. Hän täytyy päästä takaisin parhaimmilleen ja sen takia hän pelasi koko ottelun. Olemme kaikki tyytyväisiä, hänellä on takana 20 päivää vaikeuksia, mutta hän on matkalla parhaaseen vireeseensä, Ancelotti sanoi Realin verkkosivujen mukaan.

– Hän ei osallistunut kovin paljon peliin ensimmäisellä puoliajalla, mutta pääsi paremmin mukaan ja loi enemmän hyökkäyksiä toisella.

Itse otteluun Ancelotti oli myös koko lailla tyytyväinen, vaikka muistutti ettei jatkopaikkaa ole vielä jaettu.

– Tämä oli hyvä ottelu, puolustuksen osalta vielä parempi; emme ottaneet riskejä. 2-0 on hyvä tulos, yritimme tehdä kolmannen maalin ja lähellä se olikin. Meidän pitää lähteä kuitenkin pelaamaan tosissamme vierasotteluun, sillä siitä ei tule helppo. Tämä oli hyvä tulos, mutta emme lähde toiseen osaotteluun 0-0 mielessämme.