Pitkään pyöritelty Xabi Alonson tulevaisuus ratkesi viimein, kun keskikenttämies allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen Real Madridin kanssa. Seura on vahvistanut sopimuksen, jota ennakoitiin vahvasti jo keskiviikon aikana.

Joulukuussa näytti jo todennäköiseltä, että keskikenttämies on jättämässä seuran sopimuksensa umpeutuessa tulevana kesänä, mutta viime viikkojen tiedot puhuivat vahvasti jatkosopimuksen puolesta ja asia on nyt saanut sinettinsä.

Real Madridin pelaajat ja myös päävalmentaja Carlo Ancelotti ovat ottaneet voimakkaasti kantaa Xabi Alonson jatkon puolesta ja tämä tuskin ainakaan hidasti seurajohdon aktiivisuutta neuvotteluissa.

Molemmat osapuolet vakuuttivat tyytyväisyyttään sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

– Voin tyytyväisenä ilmoittaa, että tämä tulee olemaan kotini kahden tulevan vuoden ajan. Olen erittäin, erittäin iloinen. Kauan eläköön Madrid, Alonso vuodatti Twitterissä Marcan mukaan.

Real Madridin virallinen tiedote ei myöskään säästellyt sanoissaan.

– Real Madrid on varmistanut joukkueen avainpelaajan palvelukset jatkossakin; pelaajan joka on ollut ykkösvalinta jokaiselle valmentajalle, jonka alaisuudessa hän on seurassa pelannut.