Urheilulehden mukaan Barcelona on Ajaxissa pelaavan Niklas Moisanderin perässä. Lehden tietojen mukaan Barcelona oli yhteydessä Ajaxiin ennen joulua.

Telegraaf-lehti uutisoi tiistaina, että Ajaxin päävalmentaja Frank de Boer olisi valmis myymään Moisanderin eteenpäin. Uutisessa ei mainittu mahdollisia seuroja.

De Boerilla on itsellään vahva tausta Barcelonassa, ja pelityyliltään Moisander voisi sopia katalaaniryhmään. Hyvänä pallollisena topparina tunnettu maajoukkuekapteeni pärjäisi todennäköisesti peliä avaavana keskuspuolustajana myös Barcelonassa.

Tällä kaudella Moisander on pelannut Ajaxin paidassa 13 liigaottelua, joissa on syntynyt yksi maali ja yksi maalisyöttö. Mestarien liigassa Moisanderin Ajax kohtasi Barcelonan kahdesti tällä kaudella. Ensimmäisen ottelun Barcelona voitti 4-0, mutta toisessa Ajax oli parempi lukemin 2-1. Moisander oli molemmissa otteluissa avauskokoonpanossa.