Valencian melko tuore päävalmentaja Juan Antonio Pizzi sanoi, ettei seura aio myydä keskikentällä operoivaa Ever Banegaa.

– Tällä hetkellä emme harkitse kenenkään päästämistä pois. Emme ole ajatelleet Banegan myyntiä.

Rahavaikeuksissa rypevä Valencia aikoo sen sijaan mahdollisesti vahvistaa hyökkäyskalustoaan. Kohteena on Brasilian Gremiossa lainalla ollut Napolin Eduardo Vargas. 24-vuotias Vargas ei kuulune Napoli-valmentaja Rafael Benítezin suunnitelmiin, joten siirto muualle vaikuttaa todennäköiseltä.

– Sanoin aiemmin, että on normaalia vahvistaa hyökkäystä. Sanon nyt, ettei meillä ole paljon rahaa, Pizzi kommentoi.

– Ei ole helppoa löytää ratkaisevaa pelaajaa. Vargasin pitää pelata päästäkseen MM-turnaukseen, ja hänen on etsittävä ratkaisu, jos sitä ei tapahdu. Katsotaan, onko hän siinä kunnossa, että häntä voi ajatella vahvistukseksi, Pizzi sanoi Chilen maajoukkuepelaajasta.

Vargasin agentin Cristian Ogalden mukaan pelaajalle löydetään uusi seura todennäköisesti vielä tällä viikolla.