Espanyolin 21-vuotias kärkimies Thievy Bifouma on Ranskan Ligue 1:n Rennesin tiukan kiinnostuksen kohteena. Marcan tietojen mukaan Rennes olisi tehnyt jo kahden miljoonan euron tarjouksen Bifoumasta, mutta Espanyol ei ole tätä hyväksynyt.

Hyökkääjä itse kertoi siirtosummansa olevan kaksinkertainen tarjottuun nähden. Siirto Rennesiin sinänsä kiinnostaa Bifoumaa.

– On totta että olen puhunut seuran edustajien kanssa, hän myönsi ranskalaisradiolle.

– Heillä on hieno projekti meneillään ja se on minulle kiinnostava vaihtoehto. Espanyolin johto kertoi minulle aiemmin, että he voisivat myydä minut 10 miljoonalla, mutta nyt summa on neljä miljoonaa, mikä on hyvä.

Strasbourgista kesällä 2010 Espanyoliin siirtynyt Bifouma on kuluvalla kaudella iskenyt joukkueen riveissä kolme maalia 11 ottelussa. Viime kauden hän pelasi lainalla sarjaporrasta alempana Las Palmasissa, jonka riveissä 38 ottelussa syntyi 12 maalia.

Bifouman sopimus Espanyolin kanssa ulottuu kesään 2017 asti.