Manchester United tarkkailee tiiviisti useita La Ligan pelaajia, mutta kärkipäässä listalla on erinomaisen alkukauden Atlético Madridissa pelannut Diego Costa. Daily Mailin mukaan ManU:n pääkykyjenetsijä Robbie Coke oli viikonloppuna Málagassa tarkkailemassa nimenomaan brasilialais-espanjalaista hyökkääjää.

Coke ei piipahtanut Pyreneiden niemimaalla kuitenkaan vain yhden ottelun takia, vaan oli paikan päällä myös Baskimaan derbyssa, jossa lehden tietojen mukaan tarkkailulistalla olivat Athletic Bilbaon Ander Herrera sekä Real Sociedadin Iñigo Martínez ja Antoine Griezmann.

Costa on kuitenkin ManU:n päätähtäimiä ja seura on ollut kiinnostunut myös niin ikään hienon alkukauden ”Atletissa” pelanneesta Kokesta.

Atlético pitää kuitenkin kaksikosta tiukasti kiinni ja Koken osalta urheilujohtaja Jose Luis Caminero ehti jo tyrmätä kaikki siirtospekulaatiot.

– Koke on parantanut todella paljon ja noussut myös maajoukkueeseen, mikä siirtää valokeilaa häneen ja tuo lisää kiinnostuneita, Caminero sanoi espanjalaismedialle.

– Hän jatkaa täällä monta vuotta, sillä Atleti on hänen sydämessään.