Niukalle peliajalle syksyllä Barcelonassa jäänyt hyökkääjä Cristian Tello on mielinyt kevääksi ainakin lainalle toisaalle ja kiinnostuneita seuroja on ollut runsaasti. Uuden vuoden alla Tellon siirtymistä Liverpooliin joko lainalle tai pysyvällä siirrolla pidettiin jo lähes varmana, mutta nyt hanke näyttää kariutuneen. Samoin Valencian kiinnostus laituriin vaikuttaa nyt turhalta.

Syynä tähän on Barcelonan ehdoton kieltäytyminen mistään siirroista Tellon suhteen. Marcan tietojen mukaan seura on ilmoittanut kategorisesti, että hyökkääjää ei päästetä lähtemään mihinkään ainakaan ennen kesää.

Lehden mukaan päätöksen taustalla on päävalmentaja Tata Martinon halu pitää ryhmä leveänä mahdollisten loukkaantumisten varalta. Esimakua tästä saatiin jo joulukuussa, kun Martino joutui poissaolojen takia täydentämään ryhmäänsä Barҫan B-joukkueesta.

Ilman loukkaantumisia Tellolle tuskin kuitenkaan on vastuuta juuri tiedossa kevään aikanakaan. Syksyllä Tello pelasi kymmenessä La Ligan ottelussa, mutta vain kahdesti avauskokoonpanossa ja minuutteja tilille kertyi kokonaisuudessaan vain 260. Syksyn ainoan maalinsa Tello iski Mestarien liigassa, jossa vastuuta kertyi kahdessa ottelussa yhteensä 46 minuutin verran.