Viime kesänä Rayo Vallecanosta Atlético Madridiin siirtynyt hyökkääjä Léo Baptistão on vähäisen vastuunsa myötä ollut yksi varmimpia lainasiirtoja loppukaudeksi. Baptistãon osoitteeksi veikkailtiin pitkään paluuta Rayoon, mutta AS:n tietojen mukaan sopimus Real Betisin kanssa on sinettiä vailla.

Viime hetkien muutokselle suunnitelmissa on lehden tietojen mukaan selkeä syy: raha. Betis on valmis maksamaan peräti yli kaksi miljoonaa euroa loppukauden lainasta, josta 850 000 euroa kolahtaa brasilialaispelaajan itsensä tilille ja 1,25 miljoonaa Atléticolle.

Viime kesän siirron yhteydessä Atlético ja Rayon sopivat mahdollisen lainan tullessa ajankohtaiseksi, että Vallecas on 21-vuotiaan Baptistãon ensisijainen suunta, mutta Betisin hämmentävä tarjous näyttää jättäneen varjoon nämä sopimukset.

AS:n mukaan lainasopimus saattaa saada sinettinsä jo seuraavien tuntien aikana.