Sevillan kroaattihyökkääjä Ivan Rakitićin jatkoaikeet ovat edelleen hämärän peitossa. Kärkimiehen sopimus ulottuu kesään 2015 saakka ja kovassa vireessä olevalla kroaatilla olisi ottajia jo nyt. Toisaalta Sevilla haluaa sitoa Rakitićin pidemmällä sopimuksella seuraan.

Rakitić itse sanoo, että jatkosopimuksen suhteen ei ole tapahtunut toistaiseksi mitään konkreettista.

– Tällä hetkellä ei ole kerrottavaa. Meillä kaikilla on ollut lomaa, enkä itse ole käyttänyt puhelinta lainkaan, Rakitić kertoi lehdistötilaisuudessa torstaina.

– Istumme alas ja sitten keskustelemme ja katsomme sitten kuinka edetään.

Hän painotti kuitenkin viihtyvänsä Sevillassa mainiosti ja jatko ei ole ainakaan siitä kiinni.

– Kaikki tietävät että olen aina harjoituksissa ja otteluista parhaalla mahdollisella asenteella. Lisäksi pyörin kaupungilla ja kaikki, jotka minua vähänkin tuntevat, tietävät että nautin olostani täällä ja on hienoimpia mahdollisia asioita olla osa Sevillaa.

Kauden alla Sevillan kapteeniksi nimetyn Rakitićin oma syksy on ollut vahva, eikä Sevillakaan ole varsinaisesti alisuorittanut seitsemännen sijansa myötä.

– Takana on erittäin hyvä vuosi, mutta haluan parantaa ja jatkaa kasvua joukkueen kanssa. On tärkeää että jatkamme samalla linjalla, meidän täytyy saada voittoja, tarvitsemme pisteitä.