Uuden vuoden kynnyksellä otsikoissa ollut Argentiinan maajoukkuemies José Sosan siirtyminen loppukaudeksi Atlético Madridiin sai vahvistuksensa myöhään keskiviikkoiltana, kun Atlético ilmoitti verkkosivuillaan päässeensä sopimukseen lainan ehdoista Metalist Harkivin kanssa.

– Hän käy torstaina asianmukaisessa lääkärintarkastuksessa ennen kuin allekirjoittaa sopimuksen ja hänestä tulee uusi Atlético-pelaaja, ”Atleti” tiedotti verkkosivuillaan.

28-vuotias Sosa on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka on toiminut harkovalaisseuran kapteenina. Metalistin riveihin hän siirtyi kesällä 2011 ja on sitä ennen pelannut Napolissa ja Bayern Münchenissa sen jälkeen kun siirtyi Eurooppaan Estudiantes de La Platasta kotimaastaan.

Sosa ei ole Atléticon käytettävissä Mestarien liigassa, sillä hän on pelannut tämän kauden kilpailussa jo Metalistin paidassa.