Metalist Harkivista loppukauden mittaisella lainasopimuksella Atlético Madridiin siirtynyt argentiinalainen José Sosa on torstain myötä virallisesti ”Atletin” mies läpäistyään lääkärintarkastuksen. Vaikka sopimus on vain puolivuotinen, saattaa keskikenttämies viihtyä Vicente Calderonilla pidempäänkin, sillä lainasopimukseen sisältyy osto-optio kauden päätteeksi.

Muodollisuuksien tultua täytettyä Sosa oli tyytyväinen asioiden saamaan käänteeseen.

– Totuus on että olen onnellinen. Olen iloinen että olen täällä, olen läpäissyt lääkärintarkastuksen ja nyt odotan innolla pääseväni harjoittelemaan mahdollisimman pian Atléticon kanssa, Sosa sanoi Atletin verkkosivuilla.

Intoa ei ainakaan vähennä se, että Atlético on pelannut erinomaisen syksyn.

– Tämä on iso seura, jolla on menossa erittäin hyvä vaihe ja olen ylpeä ollessani osa tätä joukkuetta. Fanit varmasti myös nauttivat joukkueen hyvästä vireestä viime vuonna.

– Toivotaan että pystymme jatkamaan samaa rataa myös tänä vuonna. Itse ainakin tulen antamaan kaikkeni kentällä ja olemaan kiitollinen saamastani vastuusta.