Real Madrid matkasi uudenvuodenpäivänä kohti Dohaa ja harjoitusottelua Paris Saint-Germainia vastaan. Sivussa matkaan lähteneestä ryhmästä jäivät Iker Casillas ja Gareth Bale. Sen sijaan syksyn viimeisessä ottelussa korvansa tärykalvon satuttanut Xabi Alonso on matkassa mukana.

Casillasin poisjääntiin on kuitenkin perusteltu syy, eikä se johdu maalivahdin mahdollisista aikeista siirtyä toisaalle. Casillas on tulossa isäksi vuoden alkupäivinä, ja seura antoi hänelle tämän takia mahdollisuuden jättää ottelumatka väliin.

Bale puolestaan jäi Madridiin viimeistelemään kuntoaan loukkaantumisen jäljiltä.

Sivuun matkalta jäivät myös loukkaantuneiden kirjoissa ovat Fábio Coentrão, Sami Khedira ja Raphaël Varane.

Real Madrid ja PSG kohtaavat Dohassa torstaina. Los Blancosin kevään sarja-avauksessa on maanantaina Santiago Bernabéulla vastassa Celta Vigo.