Barcelona ja Real Madrid ovat eittämät La Ligan kaksi suurta – ja Atlético Madrid nyt tunkemassa samaan joukkoon. Kotistadionin pelikentän koon perusteella koko kolmikko kuuluu kuitenkin La Ligan keskikastiin.

Marca selvitti La Ligan virallisista tiedoista seurojen kenttien koot ja ykköstilan vei Elche, jonka Martinez Valeron kotinurmen mitat ovat 108 x70 metriä. Betisin Benito Villamarín (107 x 68) ja myös Getafen Coliseum Alfonso Pérez ja Real Sociedadin Anoeta ylittävät keskimitan, molempien kenttien koko on 105 x 70 metriä.

Kolmen kärkijoukkueen stadionin Camp Noun, Santiago Bernabéun ja Vicente Calderónin kentän mitat ovat täsmälleen samat eli FIFA-suosituksen mukainen 105 x 68,5 metriä.

Pääosa nurmista La Ligan stadioneilla on joko täsmälleen tai hyvin lähellä FIFA:n suosituksen mukaisia. Selkeä poikkeus on kuitenkin Rayo Vallecano, jonka stadionilla Vallecasissa nurmen mitat ovat 100 x 65 metriä.

Elchen kotiareenalla on siis nurmipintaa Rayon vastaavaa peräti 1060 neliömetriä enemmän.