Viime kesänä Rayo Vallecanosta Atlético Madridin riveihin siirtynyt brasilialaishyökkääjä Léo Baptistão saattaa palata omia jälkiä takaisinpäin tammikuun siirtoikkunan auettua. Baptistão on jäänyt vähälle vastuulle Atléticossa ja tutussa ympäristössä minuutteja olisi tiedossa varmasti enemmän.

Baptistãon paluusta Vallecasiin lainasopimuksella.on huhuttu pitkin loppuvuotta ja houkutuksia on tullut myös sisältäpäin. Rayon keskikenttämies Roberto Trashorras myöntää houkutelleensa Baptistãota palaamaan joukkueen riveihin.

– Olen jutellut hänen kanssaan ja olen sanonut hänelle, että palaisi Rayoon, kokenut keskikenttämies kertoi espanjalaismedialle.

– Baptistão on hyökkääjä, joka tuntee meidän pelitapamme.

Viime kaudella Baptistão pelasi Rayossa 28 La Ligan ottelua ja viimeisteli seitsemän maalia. Atléticossa otteluita on kertynyt toistaiseksi vain viisi ja maalitili näyttää edelleen nollaa.