Atlético Madrid on vahvistanut rivejään hyökkäävällä keskikenttäpelaajalla José Sosalla. 28-vuotias argentiinalainen siirtyy ”Atlétin” riveihin puolen vuoden mittaisella lainasopimuksella ukrainalaisseura Metalist Harkivista.

– José Sosa pelaa lainalla Atléticossa seuraavat kuukaudet ja seuralla on osto-optio, Sosan agentti kertoi Twitterissä.

Sosa yhdistettiin aiemmin joulukuussa Málagaan, mutta Atlético näyttää nyt vetäneen pidemmän korren. Argentiinan maajoukkuemies on halunnut lähteä Metalistista osin ensi kesän MM-lopputurnauksen takia. Sarja Ukrainassa jatkuu vasta maaliskuussa ja Sosa haluaa antaa koko alkuvuoden näyttöjä MM-joukkueeseen pääsyä varten.

Sosalla ei ole EU-passia, joten hän vie paikan Atléticon ulkomaalaiskiintiöstä. Kansallisten otteluiden lisäksi Sosa on pelikelpoinen Mestarien liigassa.

AS:n tietojen mukaan Sosa on saapumassa Madridiin tiistaina iltapäivällä.