Lionel Messin pari päivää sitten esittämät jyrkät mielipiteet Barcelonan varapuheenjohtaja Javier Fausista käynnistivät välittömästi spekulaatiot siitä, että loukkaantumisesta toipuva tähtipelaaja ei olisi tyytyväinen seurassa.

Messi syytti varsin kovin sanankäänteinen Fausia pelkästään talouden ajattelemisesta sen jälkeen kun tämä oli ilmoittanut, että Messi ei ansaitse palkankorotusta. Sinänsä Fausin ”talouden ajatteleminen” ole yllättävää että juuri talousasiat seurassa ovat Fausin vastuulla.

Sinänsä lyhyestä sananvaihdosta lähti nopeasti liikkeelle huhumylly siitä,. että Messi on siirtymässä ensi kesänä muualle Barçasta. Messin ja isä ja agentti Jorge Messi kiistää kuitenkin ajatusketjun täysin aiheettomana.

– Barcelonan fanien on syytä tietää, että Lionelin tulevaisuus on tässä seurassa, Jorge Messi painotti Diario Olelle.

– Tämä tapahtuma on syytä nyt unohtaa, eikä siitä kannata etsiä mitään syvällisempää kuin ”Leon” vastaus herra Fausin julkisiin ilmoituksiin. Mitä on sanottu, on sanottu ja se siitä. Kun Lionel sanoo jotain, se on aina uutinen.

Messien puolesta asia ollaan valmiita painamaan kokonaan unohduksiin.

– Emme halua mitään ristiriitoja seuran kanssa, emme puheenjohtajan emmekä missään nimessä fanien kanssa.