Diego Costa oli jälleen kerran Atlético Madridin sankari, kun madridilaisjoukkue kaatoi kotikentällään Levanten maalein 3-2. Costan kaksi maalia auttoi Atléticon ainakin hetkellisesti sarjakärkeen ohi Barcelonan.

Levante antoi kotijoukkueelle shokkihoitoa jo ensimmäisellä minuutilla Andreas Ivanschitzin maalin myötä. Diego Godín tasoitti ja Costa vei Atléticon johtoon, mutta Levante ei luovuttanut. Pedro Ríos tasoitti 56. minuutilla.

Vartti ennen loppua Atléticolla vihellettiin rangaistuspotku, jonka Costa upotti maaliin.

Lauantain muissa otteluissa Sevilla voitti Villarrealin, Almería Real Betisin ja Real Sociedad Granadan.

Cala ja Carlos Bacca varmistivat Sevillalle 2-1-vierasvoiton, joka saattaa osoittautua elintärkeäksi taistelussa europelipaikoista. Andalusialaisseura on nyt kahden pisteen päässä kuudennen sijan Villarrealista.

Betisin tilanne sarjan viimeisenä kurjistui ennestään, kun Almería ryöväsi pisteet 1-0-lukemin.

Carlos Vela ja Antoine Griezmann olivat vauhdissa Sociedadin hakiessa pisteet Granadalta. Voiton myötä Sociedad nousi sarjassa viidenneksi. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on vain pisteen päässä, tosin Athletic Bilbaolla on ottelu vähemmän pelattuna.

La Liga lauantaina

Villarreal – Sevilla 1-2 (0-1)
0-1 Cala (24.)
0-2 Carlos Bacca (71.)
1-2 Jérémy Perbet rp. (88.)

Real Betis – Almería 0-1 (0-1)
0-1 Ramon Azeez (4.)

Atlético Madrid – Levante 3-2 (1-1)
0-1 Andreas Ivanschitz (1.)
1-1 Diego Godín (30.)
2-1 Diego Costa (47.)
2-2 Pedro Ríos (56.)
3-2 Diego Costa rp. (77.)

Granada – Real Sociedad 1-3 (1-2)
0-1 Carlos Vela (29.)
1-1 Piti (37.)
1-2 Antoine Griezmann (42.)
1-3 Carlos Vela (64.)