Barcelonan ykkösmaalivahti Víctor Valdés on tekemässä paluuta loukkaantumisensa jälkeen ja kun samalla tammikuun siirtoikkunan aukeaminen lähestyy, spekulaatiot maalivahdin tulevasta seurasta kiihtyvät.

Pitkin syksyä on ollut ilmeistä, että Valdés ei jatka Barcelonassa kuluvan kauden jälkeen. Espanjalaistietojen mukaan maalivahdilla on jo pöydällä tarjous AS Monacolta ja tarjous olisi tulossa myös ykkösvahti Joe Hartin ailahtelevien otteiden kanssa tuskailevalta Manchester Citylta.

Valdés itse ei halua tässä vaiheessa ottaa kuitenkaan selkeää kantaa suuntaan tai toiseen.

– Ei, en ole päättänyt mitään. Minulla on joitain tarjouksia – agenttini käy niitä läpi – mutta mitään ei ole ratkaistu. Kunnioitan Barҫaa seurana ja ihmisiä sen ympärillä loppuun saakka. En tule tekemään mitään ilmoituksia niin kauan kuin eri kilpailut ovat kesken, Valdés vihjasi Marcan mukan jopa päätöksen siirtymisestä kevääseen saakka.

Loukkaantumisesta toipumisen osalta asiat joka tapauksessa ovat edenneet toivotusti.

– Voin oikein hyvin. Nämä ovat olleet erikoiset muutamat viikot minulle, en ole koskaan aiemmin ollut sivussa loukkaantumisen takia. Olen vetänyt läpi jo kaksi kokonaista maalivahtiharjoitusta ja olen täysin toipunut, Valdés vakuutti.

– Jos kaikki menee suunnitellusti ja valmentaja haluaa minut joukkueeseen, voin palata ottelussa Elchea vastaan.