Real Madridin Sergio Ramos sai marssikäskyn suihkun puolelle viime viikonlopun La Ligan ottelussa Osasunaa vastaan kahden varoituksen myötä. Päävalmentaja Carlo Ancelotti murisi jo heti ottelun jälkeen etenkin ensimmäisestä keltaisesta kortista ja Espanjan jalkapalloliiton kurinpitovaliokunta on päätynyt samalle kannalle valmentajan kanssa.

Kurinpitovaliokunta käsitteli nimenomaan Ramosin Osasunaa vastaan saamaa ensimmäistä varoitusta ja totesi sen aiheettomaksi. Real Madrid toimitti valiokunnan käyttöön videomateriaalia tilanteesta ja tämä vakuutti valiokunnan.

– Tilanteessa ei ole mitään kontaktia, jonka voisi olettaa aiheuttavan pelaajan kaatumisen. Ensimmäinen keltainen kortti ja sen myötä punainen kortti kahden varoituksen myötä poistetaan varoitustilastoista, valiokunnan päätöksessä sanottiin.

Päätöksen myötä myös Ramosin pelikielto luonnollisesti kumoutuu ja hän on Ancelottin käytettävissä syksyn päätöskierroksen ottelussa sunnuntaina Valenciaa vastaan.