Sopimuksensa päättyessä viime kesänä Málagan jättänyt argentiinalaistoppari Martin Demichelis odottelee edelleen merkittävää summaa palkkasaataviaan La Rosaledan suunnalta. Nyt asia on edennyt pisteeseen, jossa Málaga on joutumassa vastaamaan velastaan oikeudessa – tai ainakin La Ligan edustajille.

Demichelis siirtyi kesällä Atlético Madridiin ja sittemmin edelleen Manchester Cityyn. Vanhat rästit painavat kuitenkin edelleen ja nyt asiaa ollaan viemässä eteenpäin. Summa on argentiinalaisen edustajien mukaan 400 000 euron luokkaa.

– Ensisijainen tavoite oli koko ajan ystävällinen ja avoin keskustelu, sillä se on paras keino selvittää tällaiset asiat, ja se ovi on edelleen avoinna asiakkaamme puolelta, Demichelisia edustavan lakiasiantoimisto Gomez-Acebo & Pombo Abogadosin tiedote kertoi.

– Pelaaja ei tule antamaan mitään lausuntoa suojellaakseen kunnioituksen ansaitsevan seuran, Málagan, imagoa.

AS:n tietojen mukaan Demichelis olisi saanut 800 000 euron rästisuorituksen kesällä ja siten valtaosan silloisista saamisistaan ja seura tekee töitä jatkuvasti pystyäkseen suoriutumaan loppuosuudesta mahdollisimman pian.

Riskinä Málagalla on se, että Espanjan liigan ja pelaajayhdistyksen yhteinen komitea kokoontuu vielä ennen vuodenvaihdetta ja tilanteen jatkuessa nykyisellään seura voi saada kiellon hankkia pelaajia ennen Demichelsin saatavien maksamista.