Huhumylly Real Madridin argentiinalaislaituri Ángel di Marían ympärillä kiihtyy tammikuun siirtoikkunan lähestyessä. Vähemmälle vastuulle päävalmentaja Carlo Ancelottin alaisuudessa Gareth Balen hankinnan jälkeen jäänyt di María ei ole peitellyt halujaan siirtyä toisaalle, mutta seura ei ole ainakaan toistaiseksi lämmennyt ajatukselle päästää häntä lähtemään.

Di Maríaa on huhuissa viety useampaan suuntaan, ja ykkösvaihtoehtona on väläytelty AS Monacoa. Laiturin agentti kertoi aiemmin argentiinalaisradiolle, että kiinnostusta on ollut, mutta asiat eivät ole edenneet toistaiseksi Realin nihkeän asenteen takia.

– Hänellä on sopimus voimassa vuoteen 2018 saakka, ja monet seurat haluavat hänet. Tässä asiassa on puheenjohtajallakin sormensa pelissä, mutta en halua puhua siitä, agentti Eugenio López sanoi Radio de la Redille.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on kuitenkin ottanut tiukan kannan niin Lópezin puheisiin kuin di Marían siirtoon yleensäkin.

– Emme ole saaneet yhtään tarjousta Ángel di Maríasta. Tämä on totuus asiassa. Nämä ovat asioita, joita ei tapahdu, mutta niistä kirjoitetaan silti, Pérez paukutti.

– Kukaan ei ole kertonut minulle mitään tällaista. Olen kysynyt, onko mikään taho lähestynyt seuraa. Kukaan ei tiedä tällaisesta mitään.

25-vuotias di María siirtyi Realiin kesällä 2010 Benficasta ja oli isossa roolissa José Mourinhon päävalmentajakaudella. Ancelottin alaisuudessa luottoa ei ole tullut samalla lailla, vaikka argentiinalainen on esiintynyt kahta vaille kaikissa syksyn La Liga -otteluissa ollen avauskokoonpanossakin kymmenen kertaa.