FC Barcelonalle riitti perussuoritus tiistai-illan Copa del Reyn ottelussa FC Cartagenaa vastaan. Ensimmäisen osaottelun 4-1 voittanut Barcelona kukisti toisessa osassa kolmannen sarjaportaan vastustajansa maalein 3-0.

Avaukseen nostettu Cristian Tello pääsi maalipaikkaan jo neljännellä minuutilla, mutta laukaus suuntautui päin maalivahtia.

Barcelona painoi kovaa päälle, mutta kunnon maalipaikoille kotijoukkue ei tahtonut päästä. Paras paikka syntyi toisessa päädyssä, kun Cartagenan vapaapotku kolahti tolppaan.

Viisi minuuttia myöhemmin sujui Barcelonallakin. Martin Montoya keskitti ja Pedro jatkoi maalin edestä pallon maaliin.

Barcelona haki samanlaista kuviota juuri ennen taukoa. Neymar löysi pystysyötöllä Montoyan, joka lähetti keskityksen maalille. Cartagenan puolustus ehti siivoamaan viime hetkillä.

Toisella puoliskolla Barcelona kaunisteli yhteismaalit 7-1:een. Ensin Neymar syötti rangaistusalueen vasempaan laitaan Tellolle, jonka laukaus kimposi puolustaja Marianon kautta ohi Cartagena-maalia vartioineen George Savun. Pari minuuttia ennen täyttä aikaa vaihdossa aloittanut Andrés Iniesta teki loistavan esityön, ja Neymar korjasi kypsän hedelmän talteen.