Alcorcón aiheutti toistaiseksi kenties suurimman yllätyksen tämän kauden Copa del Reyssä. Toisen sarjaportaan joukkue selvitti tiensä neljännesvälieriin kukistettuaan Granadan rangaistuspotkukilpailun jälkeen yhteismaalein 3-2.

Lähtötilanne ei näyttänyt Alcorcónin kannalta hyvältä. Granada oli voittanut ensimmäisen osaottelun vieraissa maalein 2-0, joten Alcorcónin oli pystyttävä toisessa osassa vähintään samaan.

Ensimmäisen osuman Alcorcón sai aikaan 41. minuutilla. Vieraiden yllätys alkoi olla valmis, kun Nagore johdatti 81. minuutin maalillaan ottelun jatkoajalle.

Maalittoman jatkoajan jälkeen siirryttiin rangaistuspotkuihin. Ensimmäinen epäonnistuminen nähtiin kolmannessa parissa, kun Granadan Pitin laukaus kimposi tolpasta ulos.

Orestis Karnezis tasoitti tilanteen torjumalla heti perään Alcorcónin Rubén Sanzin laukauksen.

Lopullinen ratkaisu syntyi kuudennessa parissa. Alcorcónin Jony onnistui, Granadan Jeison Murillo latasi yli maalin.

Piskuiselle Alcorcónille isompien kurittaminen ei ole suinkaan harvinaista. Vuonna 2009 Alcorcón kaatoi Copa del Reyssä itsensä Real Madridin.