Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini esiintyi jopa uhmakkaana, kun hän sai tietää Mestarien liigan arvontatuloksen. Omassa alkulohkossaan niukasti toiseksi jäänyt City kohtaa neljännesvälierissä FC Barcelonan.

– Luulen, että Barcelona on hyvin huolissaan meidän kohtaamisesta. Se ei ole sama joukkue kuin kaksi vuotta sitten, Pellegrini sanoi.

– Jos haluaa voittaa jotain merkittävää, on pakko kaataa tärkeitä joukkueita.

Cityn kapteeni Vincent Kompany tuntui nauttivan arvontatuloksesta.

– Jokaisen jalkapalloilijan pitäisi haluta pelata tällaisia otteluita, Kompany kirjoitti Twitter-tilillään.

Jatkopaikka on Cityn seurahistorian ensimmäinen. Joukkue on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä, jota saattaa heikentää ykköshyökkääjä Sergio Agüeron loukkaantuminen. Argentiinalainen on näillä näkymin sivussa tositoimista vähintään kuukauden.