Barcelona isännöi Cartagenaa Copa del Reyn 32 parhaan kierroksen toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi katalaanien 4-1-voittoon.

Loukkaantumiset

FC Barcelona

Ibrahim Afellay
Jonathan dos Santos
Isaac Cuenca
Victor Valdés
Dani Alves
Lionel Messi
Carles Puyol

FC Cartagena

Edelliset ottelut

FC Barcelona

FC Barcelona – Villarreal 2-1 (La Liga)
FC Barcelona – Celtic 6-1 (Mestarien liiga)
FC Cartagena – FC Barcelona 1-4 (Copa del Rey)

FC Cartagena

FC Cartagena – Algeciras 2-2 (Segunda B)
Cadiz – FC Cartagena 0-0 (Segunda B)
FC Cartagena – FC Barcelona 1-4 (Copa del Rey)

Arvio

Barcelona ja Cartagena lyövät yhteen tiistai-iltana Copa del Reyn 32 parhaan kierroksen toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi Barcelonan 4-1-vierasvoittoon, joten Cartagenan on tehtävä vähintään neljä maalia päästäkseen jatkoon.

Barcelonalle ensimmäinen osaottelu oli hyvin tärkeä. Voitto palautti uskon joukkueeseen kahden tappion jälkeen. Cartagena-pelin jälkeen Barcelona murskasi Celticin ja kaatoi viime viikonloppuna Villarrealin La Ligan kärkiottelussa.

Kolmannen sarjaportaan Cartagena saapuu Camp Noulle ilman paineita. Alasarjajoukkue voi hyökätä vapautuneesti, koska sillä ei ole enää mitään hävittävää. Käytännössä kukaan ei usko, että Barcelona voisi ensimmäisen osaottelun johtonsa menettää.

Odotettavissa on, että Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino lepuuttaa avainpelaajiaan ja antaa nuorille peliaikaa. Ensimmäisessä osassa Jean Marie Dongou sai vastuuta ja iski saman tien uransa avausmaalin.