Atlético Madrid on solminut kesään 2018 saakka ulottuvan jatkosopimuksen hyökkääjä Adrián Lópezin kanssa. Hänen aiempi sopimuksensa oli umpeutumassa sekin vasta kesällä 2015.

25-vuotias López siirtyi ”Atlétin” riveihin kesällä 2012 Deportivo La Coruñasta ja jatkaa siis uraansa pitkään joukkueen riveissä.

– Olen todella iloinen jatkosta. Jatkaminen Atléticossa oli koko ajan ensisijainen tavoite. Joukkue on mahtava ja haluan itse pelata parhaalla tasollani auttaakseni joukkuetta pysymään yhtä hyvänä, López sanoi Atléticon verkkosivuilla.

Urheilutoimenjohtaja José Luis Pérez Caminero näkee Lópezin tärkeänä lenkkinä seurassa ja joukkueessa vielä pitkään.

– Adrián on mahtava pelaaja ja tämän yhteisen projektin jatkaminen oli kaikkien tavoitteena. Hän tuli seuraan samana vuonna kuin aloitimme nykyisen projektimme ja henkiläkohtaisesti tämä jatkosopimus on minulle sen takia erityinen.