Sunnuntai-iltana pelattu Atlético Madridin ja Valencian välinen ottelu sai ikäviä piirteitä jo aiemmin päivällä, kun huiveihin naamioitunut ääriryhmä heitti savukranaatin Atléticon kannattajien baarin viereen kadulle. Huligaanit väittivät itseään Valencian kannattajiksi.

Kukaan ei loukkaantunut iskussa eikä baari kärsinyt vahinkoja. Poliisi esti 72 ääriryhmäläisen tulon myöhemmin illalla joukkueiden väliseen ottelun. 72 häiriköstä 15:llä oli aiempaa rikostaustaa.

– Valencia Club de Fútbol tuomitsee ja pahoittelee väkivaltaisuuksia, jotka tapahtuivat tänään Vicente Calderónin stadionin läheisyydessä Madridissa. Haluamme tehdä selväksi, etteivät tekoon syyllistyneet yksilöt edusta Valencia CF:ää, seuran kannattajia, arvoja tai meidän instituutiotamme. Seura toivoo, että väkivaltaisuuksiin osaa ottaneita rangaistaan lain mukaan, Valencian verkkosivuilla tiedotettiin.