Real Madridin ja Osasunan välisessä ottelussa nähtiin tuttu tilanne, kun Sergio Ramos käveli kentältä suihkuun ennen täyttä aikaa. Kahden varoituksen myötä Ramosille näytettiin punaista korttia, joka oli hänen Real Madrid -uransa 18:s.

Osasunaa vastaan Ramos sai ensimmäisen varoituksen protestoinnista ja toisen kyynärpääiskusta Roberto Torresin kasvoihin.

Ramosin 18 ulosajosta 13 on tullut liigaotteluissa. Yhteensä 362 ottelua Real Madridin paidassa pelannut Ramos on ajettu ulos keskimäärin joka 20. ottelussa. Vaikka Ramosilla on ikää vasta 27 vuotta, hän on La Ligan kaikkien aikojen ulosajotilastossa sijalla seitsemän. Kärkipaikkaa pitävät hallussaan Pablo Alfaro ja Xavier Aguado, jotka keräsivät liigaotteluissa 18 punaista korttia.

Realin sisäisessä tilastossa Ramos on jo pitkään ollut omilla luvuillaan. Fernando Hierro ajettiin aikoinaan ulos 12 kertaa.

Punaisten korttien lisäksi tuomarit ovat kaivaneet Ramosille keltaisen kortin peräti 129 kertaa. Näistä 120 on tullut Real Madrid -vuosina.