Eurooppa-liigan pudotuspelit arvottiin Sveitsin Nyonissa. Espanjalaisjoukkueista 32 parhaan joukossa ovat Real Betis, Sevilla ja Valencia. Suomalaisnäkökulmasta Betisille arvottiin mielenkiintoisin vastustaja – Rubin Kazan. Venäläisjoukkuetta tähdittää Huuhkajien Roman Eremenko.

Sevilla pelaa slovenialaista Mariboria vastaan, ja Valencia kohtaa perinteikkään ukrainalaisen Kiovan Dynamon.

Samassa tilaisuudessa arvottiin myös neljännesvälieräparit. Otteluparin Betis/Rubin voittaja kohtaa Sevillan tai Mariborin. Mikäli Valencia voittaa omansa, pelaa se otteluparin Lazio/Ludogorets voittajaa vastaan.

Ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelut pelataan 20. ja 27. helmikuuta. Neljännesvälierät ovat vuorossa 13. ja 20. maaliskuuta. Eurooppa-liigan tittelistä väännetään loppuottelun merkeissä 14. toukokuuta. Pelipaikkana toimii Torino.