Real Sociedadin ja Real Betisin välisessä ottelussa ei jäänyt epäselväksi, kumpi oli vahvempi. Kotijoukkue Sociedad murskasi vieraansa maalein 5-1.

Imanol Agirretxe vei kauden avausmaalillaan Sociedadin johtoon kuudennella peliminuutilla. Agirretxe teki toisella puoliskolla myös kauden toisen maalinsa. Myös Ion Ansotegi, Antoine Griezmann ja Xabi Prieto onnistuivat maalinteossa. Maalipörssissä kolmantena olevalle Griezmannille osuma oli jo 10:s. Betisin ainokaisesta vastasi Jorge Molina.

Voiton myötä Sociedad vahvisti asemiaan sarjataulukon kuudennella sijalla, joka takaa paikan europeleihin. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on vain kolmen pisteen päässä. Betisille tappio oli tuttu lopputulos. Joukkue makaa pahna pohjimmaisena. Pisteitä on 16 kierroksen jälkeen vain 10.

Sunnuntain aiemmassa ottelussa Almería ja Espanyol päätyivät maalittomaan tasapeliin.

La Liga sunnuntaina

Almería – Espanyol 0-0

Real Sociedad – Real Betis 5-1 (1-1)
1-0 Imanol Agirretxe (6.)
1-1 Jorge Molina (19.)
2-1 Ion Ansotegi (55.)
3-1 Antoine Griezmann (62.)
4-1 Imanol Agirretxe (68.)
5-1 Xabi Prieto (85.)

Sevilla – Athletic Bilbao klo 20

Atlético Madrid – Valencia klo 22