Barcelonan B-joukkueen riveissä pelaava 17-vuotias hyökkääjä Toni Sanabria on erittäin lähellä siirtoa Valioliigan Arsenaliin. Paraguaylaishyökkääjä on The Mirrorin mukaan ilmoittanut Barcelonalle olevansa siirtymässä toisaalle, ja Arsenal näyttää nyt todennäköisimmältä suunnalta.

Kiinnostusta Sanabriaan on ollut myös ainakin Serie A:n Roman suunnalta, mutta Arsenal on valmis lyömään pöytään sen verran tuhdin tukun puntia palkkana, että lyö laudalta kilpailijansa. Neuvottelut ovat edenneet jo varsin pitkälle.

– Yhteytemme Arsenalin kanssa ovat edistyneessä vaiheessa ja odotan ratkaisua ensi viikolla, Sanabrian agentti Raúl Verdu kertoi lehdelle.

Seurojen on määrä tavata ensi viikolla ja itse siirtosumma jäänee hyvinkin maltilliseksi. Arveluiden mukaan korvaus olisi 400 000 euron luokkaa.

Jo 13-vuotiaana Barcelonan akatemiaan siirtynyt Sanabria debytoi keväällä Paraguayn A-maajoukkueessa ja hakee itselleen nyt vastuuta pääsarjatasolta pitääkseen myös kiinni maajoukkuepaikastaan.