Real Betisin keskikenttämies Xavi Torres saattaa joutua sairastuvalle jopa koko loppukaudeksi loukkaannuttuaan viikolla Eurooppa-liigan ottelussa HNK Rijekaa vastaan. Torresin oikean jalan akillesjänne repeytyi ja edessä oli operaatio jo perjantaina.

Ensimmäiset arviot toipumisajasta vaihtelevat, mutta keskikenttämiehellä saattaa olla edessä jopa viiden kuukauden toipilasaika, mikä merkitsee sitä, että hän ehtisi mukaan korkeintaan kevään viimeisille kierroksille.

Betisin päävalmentaja Juan Carlos Garrido oli murtunut uutisten myötä.

– Hän teki kovasti töitä jatkuvasti ja tämä on todella huono uutinen, Garrido totesi SkySportsin mukaan.

– Tämä on jälleen yksi ongelma, joka pitää vain selvittää. Meidän pitää olla yhtenäisiä tällaisissa tilanteissa ja auttaa myös Xavi Torresia niin paljon kuin mahdollista.

27-vuotias Torres debytoi La Ligassa Barcelonan riveissä keväällä 2009, mutta ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Blaugranan kivikovalla keskikentällä. Edessä oli siirto Málagaan ja edelleen Levanteen lainalle ja viime kaudeksi pysyvällä siirrolla Getafeen. Getafesta Torres siirtyi kesällä Betisin riveihin.