Real Madridin laituri Ángel di María antoi vuolaat kehut entiselle valmentajalleen José Mourinholle. Benficasta Realiin vuonna 2010 siirtynyt di María on sitä mieltä, että hänen nykyinen pelitasonsa on Mourinhon ansiota.

– Mourinho teki minusta paremman pelaajan. Hän näytti minulle monia asioita ja kasvatti minua jalkapalloilijana. Hän auttoi minua siirtymään uudelle pelipaikalle, uhraamaan itseni joukkueen hyväksi, di María sanoi Diario Ole:lle.

– Olen hyvin kiitollinen hänelle. Hän sanoi minulle, että Realissa olisin hyökkääjä, joka voisi myös puolustaa ja joka ei voi levätä hyökäyksissä.

– Kun pelasin hänen alaisuudessaan kolme vuotta, hän nosti minut avauskokoonpanoon. Keskellä pelannut di María verrattuna nykyiseen on eri pelaaja, sekä teknisesti että taktisesti.

Argentiinalainen di María on sikäli etuoikeutetussa tilanteessa, että seuratasolla hän pelaa Cristiano Ronaldon ja maajoukkueessa Lionel Messin kanssa.

– Ystäväni kyselevät ja muistuttavat, että pelaan heidän kanssaan. Mitä enemmän aikaa on kulunut, olen tottunut siihen, ja se on luonnollista minulle. En ajattele enää, että ”vau, pelaan hänen ja hänen kanssaan”, di María sanoi.